View Single Post
Staro 11.06.2015., 12:00   #5223
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Eto ispunio online i nazvali me, Max3 L i Turbo 50 ... zvali vec za aktivaciju, vidjet cemo danas da li ce proci 50.

I BTW, nisam nista morao kemijati na routeru, samo upaliti PPPoE pass through na Internet_VDSL profilu i bridge radi... prije je bila zesca kemija...

E da, Ag008 i uzeo sam externi disk na 24mj... ali ti ga necu prodati :-P
Srećko
Ja zovem horsine u tscum jutros za oba broja, s tim da mi je jedan na h1 mreži već 2g, i dobijem ladni od..b za oba.
Prvi broj, koji je u gradu, gdje je 1.5mj dostupan vdsl, kaže mi lik ladno da nije i da ne zna zašto nije dostupan, a iskon mi uredno nudi vdsl....
Drugi broj, na selu, di sam na h1, vdsl je dostupan već 5mj, to znam preko frenda koji je serviser za tscum, kaže lik ne možemo izvršiti provjeru jer niste naš korisnik... Zovem opet, u ime susjeda, koji je na tcomu, kaže može bez problema na vdsl. Zovem h1, pitam jel mogu ić na vdsl paket, kaže ne, reko wtf. Zovem iskon, isto ne. Cimam frenda nazad, kaže da tcom koči i ne da nikom od ostalih operatera da se spoji na njihovu vdsl infrastrukturu u manjim mjestima. Kako je to moguće? Da li je uopće legalno, ako se najnormalnije može koristiti bilo kojeg providera na adsl-u, koja je fora s vdsl-om, ista centrala je u igri....

Edit: Evo još jedna zanimljivost. Uopće ne postoji doplata za vdsl brzine za max3s paket -.- Samo od max3m na dalje....

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 11.06.2015. u 12:46.
jopis je offline   Reply With Quote

OSZAR »