|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
lol, znači ovaj skuplji ima oko cca. 5% bolju grafičku nego jeftiniji i 180GB manje prostora na disku ![]() ...mislim da ću uzeti ovaj skuplji, samo zato jer je malo jači i ne da mi se storniravati narudžbu ![]()
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Onda se radije protegnut do i3 i hd3000 NP350V5X-A01HR |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() EDIT: šta je na ovom mom CCFL ili je zaslon LED?
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
za disk nemoj brinut, malo gb ni vamo ni tamo. Ionako ces prije il kasnije zazeljet ssd piknut nutra pa ovaj nece bit bitan uopce. Uzmi tog 300kn skupljeg s boljom grafickom, mozda ti se prohtije igrat nesto, dapace, a 4g jamstva je super kakvo god ono bilo (ne zaboravi registrirat kako bi ga ostvario!) Ekran je vjerojatno led, velika vecina danas ih je, jeftinije je.
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tko zna hoće li ova jeftinjava ikada biti dostupna kod nas. Inače, proc je Celeron B835. http://www.slashgear.com/acer-quietl...book-12260503/
![]() |
#966 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pozdrav Kupujem laptop, pa bih trebao vašu pomoć ![]() ![]() Trebao bih laptop što jeftiniji, max do 3 soma skupa s produljenim jamstvom. Do sada sam imao 2 laptopa. Kupio sam polovne, oba su riknula vrlo brzo (ekran-matična-grafička), i sada mi je prioritet da ima bar 4 godine garancije. Namjena je za korištenje u jednom mjernom sistemu gdje bi radio s eksternom zvučnom karticom E-MU 04040 usb. Mjerni sw pouzdano radi na winXP, a na 7-ici kako koja konfiguracija (i3 i i5 čipset češće radi nego ostali). Zv. kartica nema drajvere za 7icu, već samo za XP. Dakle najrađe bih ga koristio sa xinXP, i to ako treba godinama ![]() Od ostalih stvari, koristio bih ga kada idem na teren da mogu surfati, pogledati koji video, i odigrati koju partiju HOMM3 ![]() I najbitnije od svega, s obzirom na doasadšnja iskustva, da bude što robustniji. Uvjeti korištenja će biti takvi da će se otvarati i zatvarati, premještati po radioni, neki puta jednom rukom, itd... Znam da bi najbojle bilo uzeti nešto sa ultračvrstim kućištem za 10 soma kuna, ali bar da na ruku djeluje čvrsto i pouzdano ![]() Zbog ovog zadnjeg uvjeta čak gledam ove male uređaje s 10 inčnim ekranima, jel to ima kakva ograničenja prema mojim zahtjevima? LP p.s. evo jednog od kandidata koje gledam: http://www.technomarket.hr/products/...b580-59-335536 komentari, savjeti? evo još jednog, čak sam bliži da njega uzmem jer ovaj gore nije raspoloživ u zg : http://www.technomarket.hr/products/...ksnx-m12ex-010 Čitao sam po temema za onu super garanciju od 5 god, i to je u tehnomarketu nadoplata 300 kn za ove modele, i to bih sigurno uzeo Zadnje izmijenjeno od: Ishmael_. 15.12.2012. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Cuj, do 3000kn sigurno neces naci novi laptop neke vise klase tj. laptop s cvrstim kucistem. Polovni bi se dao naci (Thinkpad, Latitude, HP serija w, p pa i b mozda...). Naravno, stroj koji je nekad kostao >1000€ (ili puno vise), vjerovatno je 3+ godina star da bi ga nasao po prihvatljivoj cijeni i nema garancije. Sto se tice tog Acer-a, sinoc sam na njega stavljao windowse i djeluje OK, ali nista vise od toga. Ma velika vecina danasnjih jeftinih latopa nije pretjerano cvrsta. Ako nista drugo, bar se pokrij garancijom sto duze. Takodjer, office, surfanje i video ne bi trebali biti nikakav problem, ali za igre tu skoro da nema mjesta. Sigurno neces nac novi laptop s odvojenom grafickom i da ti ostane jos novaca da kupis dodatno jamstvo te sve skupa ne platis preko 3000kn. Pogledaj negdje u Mikronisu, Linksu ili bilo gdje drugdje gdje ima izlozenih laptopa i vidi koji ti se cini cvrscim i ne preplasticnim.
Najgore se sekirat!!! ![]() Acer TimelineX 5830G Zadnje izmijenjeno od: [Psyho]Cox. 15.12.2012. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Možeš dobiti ovog Samsunga s 4g. jamstva. A sad, što se tiče tih kriterija, sve osim kranje socijale što se izrade tiče možeš samo sanjati do 3k kn, s tim se moraš pomiriti. S XPom ćeš se isto vjerojatno pomučiti sa svakim novijim laptopom jer su počeli ukidati podršku i za Win7, a o predpotopnom XPu da i ne govorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Hvala na odgovoru! Nedavno sam u prolazu pogledao par laptopa u technomarketu i oni koji djeluju robustno u ruci koštaju preko 10.000 novaca. Ovi koje je gledam djeluju kao da će se sutra raspasti. Neki više neki manje. No, prvi laptop sam uzeo neki compaq koji je novi koštao cca 5-6 kkn. Taj je riknuo za par mjeseci. Drugi je IBM A31p koji je u svoje vrijeme bio dosta skup, ali i taj je riknuo nakon manje od godinu dana korištenja. U oba slučaja je vjerojatno krivo moje rukovanje jer nisam previše pazio da se kućišta ne savijaju dok ih držim/prenosim. Nakon dovoljno naprezanja, na tiskanim pločicama od 4-5-6 slojeva će popucati neki vodovi kad tad. I to je, koliko sam skužio glavni razlog kvarova. Iako na poslu koristim odlične Lenovo T60 i T61, a stari T43 je još uvijek živ nakon godina nosanja okolo po terenima, nakon dva pokvarena laptopa koji su nominalno vrlo dobri do odlični bojim se uzeti polovni laptop. Najviše me muči da li je na ovih par laptopa koje gledam moguće instalirati XP, tj. da li je taj hardver podržan? Da ne bih kupio novi laptop i da ga onda ne mogu koristiti za ono što trebam. Samo da napomenem da nisam nikad instalirao OS na laptop, i toga se pomalo pribojavam jer mi je u glavi neki info od prije da to nije samo tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pomoć oko laptopa
Trebao bih mali savjet u vbezi laptopa do 3000kn. Htio bi uzet jedan za po doma da spojim s plazmom i najviše bi služio za gledanje filmova, tu i tamo možda Diablo 3 bi odigrao ako zagusti i ako su mi sva računala doma zauzeta. Najradije bi nešto s amd hd bilo kojom grafičkom ili minimalno intel hd3000. Diablo 3 mi je radio na i3 laptopu s hd3000 čist ok kad bi u prozoru igrao ![]() AKo se da nać još nešto s 4 gb rama za tu cijenu još bolje. Hard disk mi nije toliko važan jer ja ni ne mogu napunit 100gb i da ima što dužu garanciju bilo bi zgodno ![]() Ako ima što god za do 3000kn bilo bi super ![]() ![]() našao sam nešto slično na nabavi http://www.nabava.net/prijenosna-rac...0-ghz__2705201 Svaki savjet je dobro došo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#971 |
Premium
|
Grafička u tom lapotpu je vrlo slaba, slabija i od HD3000 prema ovom. Procesor je također izuzetno slab. Za nekakvo konkretnije igranje ćeš se morati protegnuti do 620M, koju možeš naći u ovom Aceru ili Fujitsuu. Ako smatraš da ti je HD3000 dovoljna, onda ovu Toshibu dobiješ za 3k. RAM lako nadogradiš ako ti bude falilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Premium
|
Citiraj:
je vidio sam da je mrvu slabiju od hd 3000, ali još uvijek bi bilo igrivo. Jedino mi se amdova kartica puno bolje ponaša kad gledam filmove na plazmi. Bolji driveri i puno bolje postavke mogu podesit. Hd3000 mi je minimum za diablo3 i ne ometa mi gameplay ukoliko igram u prozoru i malo podesim detalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Tražim laptop za srednjoškolku. Cifra oko 3000kn. Namjena ništa posebno - Office, net, filmovi. Po mogućnosti da nije pretežak jer će ga često nosit - dakle max 15". Pošto neće biti puno igara, pretpostavljam da je pametniji izbor integruša (ako je moguće dobit HD3000 bilo bi super). Gledam onog Samsunga NP300 sa Intel 960 procesorom - 4 godine garancije zvuči odlično, ali bilo bi super i kad bi se recimo i3+HD3000 kombo mogao dobit za te pare.
![]() |
#974 |
Premium
|
Sa B960 dolazi HD2000. Sumnjam da će osjetiti neku razliku između nje i jače HD3000. Duga garancija je daleko bitnija stavka.
![]() |
#975 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() više od toga joj sigurno neće trebati hvala na pomoći, momci, mislim da dalje od ovoga ne treba gledati
![]() |
![]() |
#982 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Isto tako, Dell ne postoji u RH kao pravni subjekt, svaki distributer je pravno obevzan za jamstvo.
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
kupio sam ovaj fujitsu u intersparu i zadovoljan sam, za te novce super. kućište mi se čini čvrsto, ništa ne kvrcka. jedina stvar koja mi je čudna je ekran. ne znam dal je to tako na svim jeftinim laptopima ili sam se ja navikao na svoj LG 22", ali boje su mi nekak hladne i nežive, isprane. išao sam na color calibration i morao sam smanjiti plavu skoro na 20% da dobijem sliku sličnu kao na LG-u. nije da je on neko mjerilo, al vidi se da ekran nije toliko kvalitetan na fujitsuu. jesu li svi ekrani isti na tim jeftinim laptopima tipa acer, asus, toshiba..? jel se možda može nešt više napraviti softverski? tipa da se skinu neke color postavke s neta za taj model laptopa/ekrana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Na žalost je isto na svima jer nisu IPS matrice pa malo nagneš glavu ili ekran i imaš drugačiju sliku, ali laptop ispunjava funkciju u potpunosti. Internet, face, čak i neke igre na HD2000 i za te novce pentium-a nema koliko sam tražio okolo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
kolko vidim nema toga više, jel mi imate šta drugo preporučit sa bar 2-3 godine garancije da nije preskupo a da valja, za osnovne potrebe a opet da ne fali procesora, internet skype i to... tša je s ovim gore šta čitam doplata 300kn za 5 godina garnicju Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 25.12.2012. u 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam svojima doma narucio Asus X55A-SX018 za 2200kn (2 godine garancije). Mislim da je sasvim dovoljan za osnovne potrebe. https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=13487 Sto se tice nadoplate za garanciju, mislim da Technomarket ima neke opcije za bilo koji proizvod koji kupujes kod njih. Doplata ovisi o cijeni artikla.
![]() |
#987 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
trazim laptop do 3000kn, uglavnom za skolu, surfanje, gledanje filmova, skidanje i po mogucnosti da je malo brzi, pa bi vas pitao za misljenje je li ovao dobar laptop: http://www.svijet-medija.hr/p/Prijen...X-A01HR/41115/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
|
kakvi su vam fujitsu laptopi. Ovaj mi je za sad zapao u oko. http://www.centro.hr/detalji_proizvo...BE5951C4C.aspx imam mi i taman grafičku za diablo 3 ako ću ti i tamo zaigrat na njemu ali uglavnom će služit doma za gledanje filmova i pisanje tu i tamo. Mene brinme više kvaliteta i izdržljivost. Na netu je uglavnom ok ocijenjen i ne grije se. Drugi koji mi je zapao u oko je http://notebook.hr/product_info.php?products_id=365426 ali za njega su mi rekli da zaobiđem jer se grije ko blesav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
|
Fujitsu laptopi su se pokazali kao vrlo ok. Jedina mana ovom modelu, kao i HP-u, je kratka garancija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|