View Single Post
Staro 01.02.2010., 14:43   #19
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Imam jedno naizgled jednostavno pitanje..uzeo bi sebi novi sistemski disk, razmišljam ili o raptoru polovnom,s tržnice,WD blacku,SSD-u 64 nebitno..e sad - caka je u tome da mi se ne da ponovo instalirati OS,dapače ne pada mi na pamet jer imam hrpu programa koje sam na jedvite jade podesio da rade kako treba, od drivera za zvučnu,audio/video codeca,plug-inova,ukratko ne traži mi se to više.

Da li je moguće preslikati kompletan C: na taj novi disk i da on time postane sistemski bez ikakvog dodatnog prtljanja? Ne mislim možda na seljački copy/paste..ali svodi se na to. Zaista bi trebao mirror presliku sadržaja C: drivea na novi HDD.

Postoji li program za to,ili da samo spojim hard koji uzmem,i da kopiram sve na njega što želim,odspojim glavni Seagate,i voila. Hoće li bootati sa tim novim hard diskom onda kao primarnim,naravno ako je spojen na mjesto Seagatea? Mislim..može li se OS tako preslikati samo? I program filesi,itd itd.

Isprike na glupom pitanju,ako je glupo. Zbilja mi se ne da 2 tjedna naštimavat komp i tražit sve što imam na C: po netu..
thedream je offline   Reply With Quote

OSZAR »