Citiraj:
Autor 1v@n
Kad su već spomenuti, jel ima itko iskustva s ova dva?
Idem idući vikend gledati CT200h i ES300h. Camry = ES, a ovdje ne košta ništa manje, iako je iznutra plastičniji.
Isto godište, ista kilometraža, ista cijena. Iako mi CT paše po svim kriterijima, ES je
Potrošnja je tu negdje, čak i manja kod ES zbog boljeg omjera snage i težine, osiguranje me košta više, ali ne toliko da bih ga otpisao. RC je otpisao jer je užasno nepraktičan, a IS je još u igri…
|
Imam ti ja camry-a, evo ide druga godina.
Prije toga sam imao corollu.
Gledao sam RAV4, uzeo camrya.
RAV je praktičniji auto, ali je interijer i izolacija kao u corolli. (Corolla sedan je bila full oprema sa par dodataka).
Camry je baš prava limuzina, izolacija kabine puno bolja.
Rav je cjenovno bio u rangu Camry-a, dakle placas porez na SUV.
Mali je potrošač 5-5.5l normalne vožnje, ovisno o godišnjem dobu. Autoput 140 oko 6-6.5L.
Jedini nedostatak mi je prtljažnik koji je ogroman, ali nije praktičan. Medutim na to sam bio spreman kao kompromis.
Servisi su cijenovno ok, upravo sam napravio na 45k, 312€.
Općenito sam prezadovoljan.
Ljudi se brinu oko baterije, a ne razumiju kako je garancija na istu 10 god. I da rikne, u međuvremenu ćete puno manje potrošiti na održavanje u odnosu na benzinski a pogotovo diesel ekvivalent. Mjenjač je bulletproof, agregat je provjeren i bez nekih nedostataka, garancija 10 god. i prst u uho.
Kad ostarim skupit cu para za hihglander i vozit ću se k'o kralj. 😀
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk