|
![]() |
#81541 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Može ti se dogoditi da auto lošije drži cestu u nekim situacijama. Više će te bacati iz žljebova u asfaltu. Bit će manje stabilan na lošim cestama pogotovo na kiši. I lakše će ti puknuti felga na nekoj rupendari koju pogodiš u brzini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81542 | ||
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Jedino što može "malo" izgubiti je udobnost. Citiraj:
1.ovisi koju felgu uzmeš ![]() ![]() 2.bolje - da, koliko bolje - ovisi o gumi 3.isto kao i pod 2. 4.može, ali i ne mora značit. Opet ovisi - koju ćeš gumu odabrat 5.ako dobro utopiš 17" onda i nije tako strašno 6.zašto sporiji auto? Ako je ispod 100ks onda možda maaaalo 7.malo će se izgubit komfor, ali ne puno 8.ako širina gume nije pretjerano veća od 17", razlika potrošnje je zanemariva 9.kočenje ti definitivno ovisi o gumi 10.tolika velika razlika nije da bi ti u kraćem vremenu uništilo podvozje. Opet sve ovisi o tvom načinu vožnje i izbjegavanja tih rupa. Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 16.06.2025. u 23:15. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81543 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81545 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Novi Q3 od naprijed zgleda kao Forthing T5 😁 https://youtu.be/sW1N2QfkisY?si=zhZ9_QXaqVdIHVzF Edit: kak embedad YT preko mobitela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81546 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad bi maknuo značke sa suvova teško bi ih prepoznao ovih dana. Sve to izgleda isto. Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81547 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@calypso Raskopano je jer rade nanovo petlju i postavljaju nove kružne tokove jer dosadašnja praksa sa semaforima nije bila prilagođena gustoći prometa. Osim toga, u međuvremenu je napravljena D403 koja je u naravi tunel od Škurinja do Novog lista. Trenutno ne možeš na D403 iz smjera ZG pa sada to ispravljaju. Navodno bi u roku od 15-tak dana sve trebalo biti gotovo.
![]() |
#81548 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jednostavno, otvoriš u browseru i staviš prikaz za desktop, tek ti onda da tu opciju
![]() |
![]() |
#81549 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Vidim da su i unutra oni rukohvati za vrata i perforacije za ambijentalno osvjetljenje na vratima valjda isti. Fauve grupa i standardizacija na maximumu ![]()
![]() |
![]() |
#81550 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesam li ja zabrijao ili je neki frajer iz Audija nedavno priznao da se kvaliteta Audijevih interijera srozala i obećao da će ih popraviti? Jer meni ovaj Q3 unutra izgleda kao cheapo kinezer ( a i izvana je nakaradan). Dalje, zar nije ADAC objavio da previše touchscreen kontrola automatski onemogućuje dobivanje 5 zvjezdica? Vidim da se i dalje klima regulira putem ekrana, volan je prepun kapacitivnih tipki, a upitno je da li imaju haptic feedback. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81552 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() A u sportline izvedbi mi se čak i sviđa ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81553 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Matori si Hamdija ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81555 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hahaha, da, litru ulja sam zaboravio, epic ![]() ![]() Btw prvi i zadnji put sam imao litru ulja u miati. Servisirao sam ju kod Tureka, i od litre ulje je ostalo jedno pola litre u boci. I izlila mi se u gepeku. Naravno, tepih sam mogao baciti, ostalo je otislo s kemijskim. I reko nikad vise nabijem vas sve na litru ulja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81556 |
49%winner
|
Imao sam i ja litru ulja i litru destilirane stalno u gepeku, jer nikad ne znas sa francuzima... 6 godina je to stajalo tamo, neiskoristeno. Morao sam ih izvaditi van prije prodaje da kupcu ne srusi prvi dojam o autu ![]()
![]() |
![]() |
#81557 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Otkad sam na benzinskoj na SLO Autoputu platio litar ulja 36€, nosim i ja litru u gepeku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81558 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() Meni je to dio neke vozačke kulture. Rezervni kotač, dizalica, nešto alata, litra ulja i destilirana voda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81559 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81560 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Alat, vodu i ulje sam zadnje vozio dok sam imao Renault Lagunu. Koje mrtvo ulje i voda. U Insigniji na mjestu rezervnog kotača i dizalice je subwoofer. Ulje i vodu u gepeku još imaju samo Rednecki i Highlanderi kad idu u polje i šumu.. 😂
![]() |
![]() |
#81561 | |
49%winner
|
Citiraj:
Mene ovaj smecarski Suzuki tjera po dashboardu u 6. dok vozim 60 km/h... I to benzinac. Sta da ga vozim na ler okretajima, sta su ti inzenjeri zdravi...
![]() |
![]() |
![]() |
#81562 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Eco norme i sugeriranje kako bi imao "zelenz" vožnju. Obično mi auto sugerira da šaltam za dvje brzine gore. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81563 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ulje u gepeku, jedino maslinovo kad idem iz špeceraja. EDIT: Nego, Kia mali servis (ulje, filter ulja, zraka i kabine) u ovlaštenom 191e. Ne čini mi se tak strašno za ovlašteni.
![]() |
#81564 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#81566 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81567 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Clio ide odjava u petak i probati ga prodati, a ako ne ide ide na otpad. Danas stavljam kuku na škodu i odmah u petak je upisujem u vozačku. Tak da u buduće sve ide u prikolicu, a ništ u kvalitetno češko-njemačko kolo. ![]() Tam gdje sam slikao živi novinarka (Majda) koja radi na Autoservis emisija. https://www.youtube.com/@autoservisemisija/videos Koliko vidim nema ništ još na YT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81568 |
Premium
|
Znam tko je Majda jer sam je gledao na TV-u. Ali u zadnjih godinu-dvije više je ne vidim. Nije mi baš full simpa, ali je emisija o autima pa mogu preživjeti. Automobiliona mi je više simpa iako mi njen muž djeluje nekako mutavo i ne govori razgovjetno. Jest da im motoristika nije jača strana, ali ajde. Motoristika je zato jako kod one cure koja radi za Juru, što nije ni čudo obzirom da je te struke. Međutim, iz brda onih titula uz njeno ime, meni i dalje nije skroz jasno što je ona. Po 'staroj' logici, mislim da je ona dipl. ing. strojarstva.
![]() |
#81570 |
Premium
|
Nekada si magistar postajao nakon završetka faksa i pisanja magisterskog rada. Školstvo nam se stvarno srozalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|