|
![]() |
#1831 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Kupujem tako u "fazama" jer sam fleksibilniji po pitanju budgeta. Ako mi neki trosak uleti onda malo pauziram i cekam bolji trenutak.. kao npr. izmedu monitora i grafe ![]() A sljedece godine ce izac nova serija koja ce imat svoje nedostatke.. pa ce se cekat "refresh" koji ce biti "grafa koja je trebala originalno biti releaseana".. a u tom trneutku ce opet biti "cekaj sljedecu godinu kad izlazi nova serija". Tak mogu unedogled ![]()
![]() |
![]() |
#1834 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pošto sam od CPU upgrade-a odustao zbog toga što bi dobio malo do ništa, odlučio sam napraviti +50% gpu upgrade, što bi me dovelo negdje do običnog RTX 4070 (radeon 7800xt preskačem jer imam samo jedan 8 pin i ne mijenja mi se napajanje zbog toga). Koja bi bila realna cijena? Malo sam zbunjen jer vidim nove u mindfactoryju za 520 EUR a ljudi po oglasniku traže 600 itd. za rabljene. Isto tako, koji model sa 2 fana je najpristojniji što se tiče hlađenja, palit, msi, asus? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Vjerojatno nije nijedan neka srica ali meni se na 3060ti asus dual pokazao skroz ok. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam toliko odusevljen sa gaming x trio rtx 4070ti, jedva navucem 64°C , hladna i tiha, da ju vjerojatno necu tako brzo ni mjenjati kako to inace radim ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi, jel tko zna kak asus tuf gaming rtx 4070ti super/4080 super stoji sa coil whine? Kolko citam dost ljudi ima taj "problem" a asus je tu kao poznat. Jel postoji neka sigurna kupnja ili je to sve lutrija tj rekla-kazala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel mi se isplati mijenjat 3090 za 4080 super ? Ili da ju radje ostavim da ne dodje do flejmanja ![]()
![]() |
|
|