|
![]() |
#2431 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() PBZ se pokazao za sad ok ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Prosli tjedan me zvala bankarica, kaze ispuni samo zahtjev za smanjenjem kamatne stope na trenutno valjanu stopu, skenirao i poslao, za 5 dana otisao potpisati Anex ugovora i sa 3,75% smanjena kamata na 2,80%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Bratić mi bez veze diže paniku zadnji dan. Vlasnik sam jedne nekretnine 1/1 i tu imam prebivalište, a za drugu sam suvlasnik i čekam odobrenje kredita da budem i tu vlasnik 1/1, a i na toj drugoj neko ima prebivalište. Jedino na ovoj di je moje prebivalište ne plaćam komunalnu naknadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Tvoj bi bio slučaj 4 https://porezna-uprava.gov.hr/UserDo...pdf?vel=175886 Ako je netko tamo prijavljen onda teoretski ne bi ništa trebali sl(r)ati.
![]() |
#2438 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pitanje za ekipu koja je uzimala stambeni u zadnje vrijeme. Jel ste pod normalno dobili za ovjeru dokument u kojem se odričete zaštite za ovrhu na jedinoj nekretnini u vlasništvu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ako ti je to jedina nekretnina, i na njoj ti je upisana hipoteka Banke, svaka Banka to traži. Isto kao i suglasnost supružnika, onda potvrdu da nisi u braku, izvanbračnoj i istospolnoj zajednici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Koju papirologiju je potrebno priložiti od zamjenske nekretnine prilikom dizanja stambenog kredita za banku? EDIT: Ovo je potrebno pa mozda nekom pomogne: • ZK izvadak (ne stariji od 8 dana od datuma zaprimanja) • Posjedovni list • Izvadak iz katastra sa identifikacijom cestica • Gradevinska dozvola • Uporabna dozvola ili Rijesenje o izvedenom stanju • Energetski certifikat ne stariji od 10 godina Zadnje izmijenjeno od: benny_blanco. 07.04.2025. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
|
Ja sam svu dokumentaciju za kredit predao 8.3. i još mi nije odobren u HPB-u. Prošli tjedan su me tražili novu platnu listu (zadnju koju nemaju) i prekjučer su me tražili da na predugovoru o kupoprodaji promijenimo datum jer je tamo na starom bilo navedeno da će se kupoprodaja realizirati do 31.3.2025 s mogućnošću produljenja za mjesec dana. Predugovor je potpisan 25.2.2025. Kako je moguće da to tolko traje? Ne znam više kaj da si mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
uglavnom zaprimili su tisuće zahtjeva a jako mali broj ljudi od poslovnice, riska, administracije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Mislim, logično je što kolega iznad kaže, ali ja zovem, nemam šta izgubiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
svakako ili odi tamo ili zovi i budi uporan. Naglasi da te stavljaju u nezgodnu poziciju radi novih anexa ugovora produžavanja rokova, potencijalni gubitak kapare itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Izvedbeni troskovnik se radi uz izvedbeni projekt, ako gradis obiteljsku kucu nisi duzan raditi izvedbeni projekt. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 | |
|
STAN: kupovina, krediti, APN...
Citiraj:
Dao sam im rekapitulaciju po mapama. Radi se o obiteljskoj kući i zahtijevaju izvedbeni troskovnik Zadnje izmijenjeno od: benny_blanco. 16.04.2025. u 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Pretpostavljam da si posebno ugovorija izradu troskovnika uz glavni projekt? A ionako ti treba za ugovaranje radova sa izvodacem. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 | |
|
Citiraj:
Također iz troškovnika koji sam priložio uz rekapitulaciju vidljiva cijena za: - pripremne radove - zemljane - betonske i AB - zidarske - krovopokrivacke - gipsaraki - izolateraki .... I svi ostali, i dalje traže izvedbeni troskovnik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mali hint, ja sam svoju bankaricu u zabi pred 2 godine pito za te iznose dal ko gleda, ona kaže da u svojih 20g nije nijedan troškovnik pročitala nego samo pogledala sumu, tak da se da i namjestit po potrebi za banku ![]()
![]() |
|
|