|
![]() |
#303 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jel se moze Max uzeti na mjesec dana? Uzeo bi ga zbog olimpijade. Ili platim jedan mjesec sa jednokratnom virtualnom karticom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ako je neko u potrazi za max-om, 1 profil na korištenje, 3 ili 6 mj., slobodno mi se javi privat
![]() |
#309 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
I ja bi bio zainteresiran Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od slijedećeg tjedna uvode ograničenja dijeljenja accounta https://www.index.hr/chill/clanak/ma...e/2621943.aspx
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Stigao mi mail s novim ponudama. Ako dobro kužim, sadašnji plan postaje Max standard plan s 2 strima, 30 preuzimanja, hd, sdr. Legacy plan je 3 strima, 30 preuzimanja, UHD, HDR. Max premium plan je 4 strima, 100 preuzimanja, UHD, HDR. Ovo 4 strima se odnosi na strimanje u isto vrijeme ili? Jel netko proučio jer baš ne nalazim odgovor ili jednostavno ne čitam dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakvi genijalci - Max se vraća na HBO Max https://www.usatoday.com/story/enter...s/83627080007/
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nek povećaju pretplatu radi novog starog imena 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
pitanjce, pa ako netko ima rijesenje jer Tcom nema... naime, imam hbo premium i max. U 03/2025 stigne sms s kodom i linkom za aktivaciju. Nisam do danas se stigao s time zezati i idem aktivirati i kaze da ne moze i da se moram obratiti sluzbi za korisnike. Ovi u sluzbi za korisnike ne znaju zasto se ne moze aktivirati, i ne mogu poslati novi kod za aktivaciju. Nekada prije sam se registrirao na max...tijekom proslih ugovora...tako da user name i pass imam...ali kada se ulogiram kaze da ne postoji aktivna pretplata i da izaberem kako cu placati. Sto mi je dalje za probat? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni su ovo rekli prije par tjedana Dobar dan, ako Vam je potreban aktivacijski kod za MAX možete nam se javiti putem aplikacije pa Vam ga pošaljemo. Ako ste već imali kreiran HBO račun ranije samo se prijavite s postojećim mailom. Nisam ga dugo koristio. Na kraju sam samo isao na pw reset sve je radilo. Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Probaj ponovno nazvati SZK, možda agent kojeg si dobio nije imao pojma o toj temi. Ja sam sad kod sebe provjerio, nekih 5+ godina imam HBO Premium preko HT-a i Max mi normalno radi.
![]() |
#320 | |
Premium
|
Citiraj:
Da...i onda trazi aktivacijski kod koji imam iz sms poruke u 03/2025 i kada ga upisem kaze something went wrong i da kontaktiram sluzbu za korisnike..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Kontaktiraj MAX, pa vidi što će ti oni reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
|
Evo da javim...rijeseno... Max je poslao mail da to s njima nema veze... Ponovno kontaktirao tcom i ocito dobio nekog sposobnog...u 3min dobio novi kod za aktivaciju i sve rijeseni... Hvala svima...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|